DELEN

Een Pokémon die los loopt en nog geen trainer heeft, wordt een Wild Pokémon genoemd. Die kun je vangen, en daar zijn wat trucjes voor.

Incense

Met Incense kun je een wilde Pokémon naar je toe lokken, zodat je die kunt vangen. Je krijgt aan het begin van het spel twee stuks. Daarna kun je ze in de winkel kopen door PokeCoins in te wisselen. Ook is het mogelijk dat je een gratis Incense krijgt door het bereiken van een nieuw level.

Lure Module

De kans om een wilde Pokémon te vangen is groter met de Lure Module. Het gebruik ervan blijft niet onopgemerkt. Andere spelers die bij je in de buurt zijn, kunnen zien dat je de Lure Module gebruikt en jou dwars zitten door de wilde Pokémon te vangen voordat jij deze kunt vangen. Andersom kun jij natuurlijk ook op rooftocht.

Razz Berry

Nadat je een Wild Pokémon hebt gevonden, kun je ze rustiger maken door ze wat te eten te geven. Gebruik daarvoor Razz Berry. Je kunt ze daarna makkelijker vangen. Razz Berries zijn alleen te krijgen bij PokeStops.

Pokeballs

Wilde Pokémon kun je vangen met een Pokeball. De wilde wezens draaien rond en met de bal kun je ze vastleggen. Er zijn verschillende soorten ballen. De ene Pokeball werkt beter dan de andere. Ultra Balls, Great Balls en Master Balls zijn de beste die je kunt vinden.
Pokeballs kun je krijgen bij PokeStops. Je kunt ze ook met PokeCoins kopen in de winkel. Er zijn verschillende soorten Pokeballs die voor een beter resultaat zorgen en zodoende de kans verhogen dat je een wilde Pokémon vangt.

DELEN
Vorig artikelTrainer
Volgend artikelCandy

LAAT EEN REACTIE ACHTER