DELEN

Een Starbucks medewerker heeft een interne mail gelekt die verstuurd werd aan alle medewerkers ter voorbereiding op de komende promoties en marketingplannen van het bedrijf.

De gelekte mail laats ons twee belangrijke punten zien: Niantic gaat samenwerken met Starbucks en de release van Generatie 2 zal plaatsvinden op 7 december 2016.

In de e-mail staat onder andere:

“Pokeman – 12/7 Launch of Pokeman Version 2… Starbuck stores will be a part of […missing…] comes into the store: Pokeman Frappuccino (recipe to be communicated)

Lures will be dropped at all SBUX stores that will provide even more direct […missing…] January / February”

Onderstaand een afbeelding van de bewuste mail die veel stof heeft doen opwaaien:

Release datum Generatie 2 Pokémon GO

De bewuste medewerker besloot om verder in details te treden over hoe fouten, zoals het schrijven van “Pokéman” in plaats van “Pokémon”, konden gebeuren:

“Ik werk bij Starbucks en dit is een van de meest recente updates die wij allemaal hebben ontvangen. Het is moeilijk te zeggen of Pokemon Version 2 daadwerkelijk refereert naar Generation 2 (hoewel, wat moet het anders betekenen?). Daarnaast lijkt het erop dat Niantic en Starbucks gaan samenwerken, maar wanneer is niet precies duidelijk. Wellicht op de genoemde data, maar bepaalde zaken verlopen niet altijd volgens planning. Echter, ziet het er allemaal veelbelovend uit en zal dit een fantastische update zijn voor Pokémon GO. Verder, als we kijken naar de beschrijving, zal Niantic bij iedere Starbucks een Pokestop gaan plaatsen. Tot slot, realiseer ik me dat “Pokeman” een beetje vreemd overkomt, maar het is een echte mail en ik kan bewijs aanleveren van de mods als dit noodzakelijk is. Hoe dan ook is dit alles niet iets concreets. Het is eerder een beetje vaag, aangezien dit de enige informatie is die we hebben ontvangen. Maar omdat ik zo’n grote Pokémon en Pokémon GO fan ben, kon ik dit nieuws niet achterwegen laten en wilde ik het graag met iedereen delen. Fingers crossed dat dit daadwerkelijk gaat gebeuren!” 

Op dit moment zijn we nog in afwachting van de bevestiging van The Silph Road, maar zoals één van The Silph Road admins al schreef, een mid-december Generatie 2 lancering zal op dit moment niemand verbazen. Het is geen geheim dat partners als Starbucks informatie bezitten over aanstaande releases en promoties.

Als de informatie correct is, kunnen we over een ruime week Generatie 2 verwelkomen in Pokémon GO!

LAAT EEN REACTIE ACHTER