DELEN

Potions kun je gebruiken om jouw Pokémon te genezen. Een Pokémon met een lage HP-waarde, maak je zo weer klaar voor de strijd.

Stardust

Met Stardust vergroot je de kracht van je Pokémon. Je krijgt Stardust op het moment dat je een wilde Pokémon hebt gevangen.

Medals

Tijdens het spelen van Pokémon Go kun je bepaalde doelen halen. Haal je die doelen, dan krijg je daar een medaille voor. Er zijn veel verschillende medailles te verdienen, zoals de Kanto, Ace Trainer, Breeder of Backpacker.

PokeStop

Ben je op zoek naar Potion, Eggs, PokeBalls of iets anders? Veel van deze items kun je vinden op bepaalde locaties. Deze worden PokeStops genoemd. Ben je bij een PokeStop aangekomen? Raak deze dan aan op het scherm en draai aan de schijf. Zo kun je de aanwezige items verzamelen.

PokeCoins

Betalen in Pokémon Go doe je met PokeCoins. Je kunt ze in de shop inwisselen voor allerlei handige items, die je helpen om het spel te spelen. Heb je niet genoeg munten? Je kunt PokeCoins ook kopen in diezelfde winkel.

Pokedex

Dit is de index van het Pokémon Go spel. Hier krijg je instructies, bekijk je de vorderingen en kun je de eigenschappen van gevangen Pokémon bekijken.
Dit zijn de belangrijkste begrippen in het spel. Met deze lijst is het makkelijker om het spel te begrijpen en beter te worden in Pokémon Go.

DELEN
Vorig artikelGyms
Volgend artikelPokémon Go speel je buiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER