DELEN

PokeLock is een Android app (helaas iPhone gebruikers!) waarmee je batterij kunt besparen tijdens het spelen van Pokémon GO. Normaal gesproken stopt de Pokémon GO app als je het scherm uitzet, maar met deze handige app zal Pokémon GO gewoon actief blijven op de achtergrond. Dit is dus ideaal voor het hatchen van eggs en detecteren van Pokémon.

Zoals jullie wellicht weten, is het Android scherm de grootste batterijverbruiker. Met PokeLock hoef je dus niet constant je Pokémon GO app en scherm aan te hebben staan! Onderstaand kun je de belangrijkste specificaties van de app lezen.

  • Het scherm wordt automatisch uitgezet zodra je je telefoon in je zak of tas doet. Dit gebeurt middels de nabijheidssensor van je telefoon
  • Laat een volledig zwart scherm zien en blokkeert alle knopjes (Home knop, instellingen en terug)
  • Er is een zwevend knopje ingebouwd waarmee je de app eenvoudig kunt in- en uitschakelen.
  • De app zorgt ervoor dat je telefoon niet in slaapmodus gaat.
  • Ingebouwde patroon beveiliging

PokeLock is slechts 1.9 MB groot, dus heb jij een Android telefoon die vaak leeg is als gevolg van het spelen van Pokémon GO? Download dan hier de app via de Google play store en probeer het zelf uit!

PokeLock instellen

Open PokeLock nadat je de app hebt geïnstalleerd. Je krijgt dan een zwevend knopje te zien en heb je de keuze uit een aantal opties. Bijvoorbeeld Secure Lock voor de ingebouwde patroon beveiliging. Verder staat de app standaard ingesteld op Manual. Gebruikers met Android 5 of hoger hebben ook de mogelijkheid om voor automatisch te kiezen. Rechtsonder in het menu kun je de instellingen vinden van PokeLock in de vorm van een geel tandwiel. De belangrijkste optie die je hierbij kunt selecteren is turn screen off in pocket. Dit zal ervoor zorgen dat Pokémon GO actief blijft als je je telefoon in je zak stopt.

PokeLock afsluiten

Als je gebruik maakt van Facebook Messenger zul je ongetwijfeld weten hoe je PokeLock kunt afsluiten, maar als je dat niet weet: Houdt het zwevende icoontje vast en sleep hem naar het kruisje onderin je beeld. That’s it!

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER