DELEN

Een Pokémon heeft een mijlpijn in zijn leven en dat is dat hij zich mag ontwikkelen en mag evolueren. De kracht bij de Pokémon is altijd verbonden aan twee items en dat zijn Stardust en Candy. Bij Stardust gaat het over een soort universele munteenheid, deze is op alle Pokémon te gebruiken. Maar let op want Candy is speciaal ontwikkeld voor een bepaald type Pokémon. Dit dien je wel goed te weten tijdens het spel, zodat je de juiste beslissingen kunt maken. Als je een Pokémon sterker wil maken, dan ga je altijd eerst naar je lijst met Pokémon en dan klik je op het gewenste monster. Je kunt dan bij de knop Power Up zien hoeveel Stardust en Candy je nodig zou hebben om het monster sterker te kunnen maken. Je ziet net boven die knop precies hoeveel je op dat moment hebt. Als je dan genoeg hebt, dan kun je de knop indrukken en dan wordt jouw Pokémon meteen een level sterker. Als het over sterker worden gaat, dan gaat het er over dat de Combat Points (CP) stijgen en daardoor krijgt een Pokémon meer HP. Hierbij geldt dat hoe meer CP een Pokémon heeft hoe sterker de Pokémon is. Je kunt hierbij de Pokémon Power Ups geven tot de halve cirkel boven een Pokémon vol is, het kan ook tot wanneer je geen Stardust en Candy meer hebt. Bij de Pokémon kun je een halve cirkel zien en deze geeft aan hoe sterk hij kan worden. Maar het kan zijn dat je trainer level niet hoog genoeg is, dan krijg je de cirkel ook niet vol. Als de cirkel wel vol is, dan wordt een Pokémon alleen sterker en kun je hem evolueren.

Evolve en Pokémon evolueren

Bij evolueren gaat het over de Pokémon die een sterkere vorm aan kan nemen. Daarbij kan een Dratini veranderen in bijvoorbeeld een Dragonair en aan het einde in een Dragonite. Hierbij geldt dat iedere vorm krachtiger is dan de vorige. Let wel goed op want je hebt dan speciale Dratini Candy nodig zodat je de evoluties uit kunt voeren. Daarbij kost de eerste evolutie je 25 Candy en de volgende kost je 100. Als je de Pokémon wil evolueren dan kies je eerst de gewenste Pokémon en dan klik je op de Evolve knop. Daarbij is de CP van een geëvolueerde Pokémon gelijk of hoger aan de vorige vorm.

Pokémon evolueren, kan sneller

Je hebt om je Pokémon te evolueren eerst veel Candy nodig. Dit kun je krijgen door eerst zoveel en zo snel mogelijk dezelfde type Pokémon te vangen, daar krijg je namelijk Candy voor. Dan stuur je alle duplicaten naar Professor Willow. Hierbij krijg je nog een Candy voor de moeite. Let op en blijf ook de eieren uitbroeden, daar kan namelijk net de juiste Pokémon in zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER